Djembeles te Rotterdam Djembe workshop Djembe ritmes informatie over de djembe Kopen van een djembe Djembegroep Kawienbi Contact informatie
Djembe workshops voor beginners tot vergevorderden.

Naast de lesen op djembe en doundoun bied ik ook de mogelijkheid om groepsgewijs een djembeworkshop te volgen.
Voor Beginners:

Deze djembeworkshop is geschikt voor mensen die nog nooit djembe gespeeld hebben. Ik geef djembeworkshops voor bedrijven, instellingen, scholen, vrijgezellenfeesten e.d., zowel in mijn eigen oefenruimte te Rotterdam, als op locatie. Een djembeworkshop bestaat uit het aanleren van een aantal eenvoudige partijen die samen een muziekstuk vormen. Het groepsproces staat hierbij voorop. Er is plaats voor groepen tot ongeveer 20 personen. Naast het geven van de djembeworkshop kan ik U ook een aantal tips geven om er in Rotterdam een leuke en gezellige dag van te maken, opdat de door U georganiseerde dag een gegarandeerd succes wordt.
djembe workshop
Voor gevorderden:

Deze workshops zijn bedoeld voor djembe en doundounspelers die als groep samenspelen. Ik geef met name les in moderne arrangementen, solo's en variaties. Ikzelf ben een leerling van Arafan Touré, een meesterdrummer van de Sousou, en een groot vernieuwer op djembégebied.
In een workshop djembe, doundoun en eventueel krin (spleettrommel) ga ik altijd uit van de in de groep aanwezige kwaliteiten, die ik door gerichte oefeningen verder probeer te ontwikkelen. In de ruim 30 jaar dat ik zowel djembe, doundoun als een aantal andere percussie-instrumenten speel, heb ik een ruime kennis verkregen van zowel de traditie als het modernere balletrepertoire, en ik beschik over een open mentaliteit die niet vast zit aan zo hoort het of zo moet het. Ik geloof dat het goed is om te zoeken naar vernieuwing en dat zulks mogelijk is met respect voor de oorsponkelijke traditie.
Een workshop kan worden gegeven in mijn eigen oefenruimte te Rotterdam, maar ik kan onder voorwaarden ook op locatie komen.

Prijzen en tijden voor bovenstaande workshops zijn afhankelijk van de situatie, waarbij ik aanteken dat een leuke en gezellige workshop voor mij minstens net zo belangrijk is als de financiële vergoeding.

Voor informatie over prijzen en mogelijkheden: Stuur een mail naar onderstaand mailadres, of bel met 06 44958552.

kawienbi@gmail.com     telefoon: 06 44958552 fotografie:
©Melanie de Haan
Terug naar de Masker pagina Djembeles te Rotterdam Djembe workshop Djembe ritmes informatie over de djembe Kopen van een djembe Djembegroep Kawienbi Contact informatie