Site informatie Djembeles te Rotterdam Djembe workshop Djembe ritmes informatie over de djembe Kopen van een djembe Djembegroep Kawienbi Contact informatie
Doundoun- en djembelessen

Al meer dan 20 jaar geef ik met groot plezier djembeles. Naast de djembe leert men ook spelen op de doundoun. Ik geef djembelessen voor beginners tot vergevorderden. De djembelessen voor gevorderden starten op 9 september. 
Ben je een gevorderde speler, of denk je dat je dat bent, dan nodig ik je van harte uit om, zonder verdere kosten, eens een djembeles mee te doen.
Daarnaast starten er weer djembelessen voor beginners vanaf dinsdag 1 oktober. Op dinsdag 24 september geef ik daarom een gratis kennismakingsles. Deze djembeles start om 19.00 uur.
Aanmelden voor de djembelessen kan door een e-mail te sturen naar kawienbi@gmail.com o.v.v. 'djembeles' en het gewenste niveau.

Naast groepslessen geef ik ook individuele djembelessen. Deze zijn op afspraak (25 euro voor een les van 40 minuten)
Informatie over de djembe
Als je op de foto hiernaast klikt vind je meer achtergronden en informatie over de djembe.
Klik hier voor het kopen van een djembe Voor iedere leerling is er een djembe beschikbaar die tijdens de les gebruikt kan worden. Wie zelf een eigen djembe mee neemt krijgt 10 euro korting. Wie geen eigen djembe heeft en er één wil kopen: Er bestaat de mogelijkheid om bij mij een kwalitatief goede djembe aan te schaffen. Als je op het plaatje hiernaast klikt kom je automatisch bij de Verkooppagina.

Wil je meer informatie of wil je weten of er nog plek is op de les van jouw keuze, kom dan vrijblijvend langs voor een gratis djembeles of maak even een afspraak.
In het schema hieronder staan alle lestijden van de djembelessen.
Schema djembelessen:
maandagavond: djembelessen voor:
Gevorderden 19.00-20.15 uur
Vergevorderden 20.30-21.45 uur 
dinsdagavond: djembelessen voor:
Beginners 19.00-20.00 uur

De djembelessen vinden plaats in de oefenruimte gelegen aan de Voetiushof 38 op twee minuten lopen vanaf metrostation Melanchtonweg, pal naast de P+R. In de wijk is het gratis parkeren.

Kosten djembeles: 110 euro per 10 lessen.
(wie een eigen djembe meeneemt betaald 100 euro)

Adres: Voetiushof 38, 3052AW Rotterdam. E-mail: kawienbi@gmail.com.

Telefoon: 06 44958552.


Als je een indruk wilt krijgen van het soort ritmes dat op de djembeles behandeld wordt: Klik dan op onderstaande knop "De Ritmes".

Site informatie Djembeles te Rotterdam Djembe workshop Djembe ritmes informatie over de djembe Kopen van een djembe Djembegroep Kawienbi Contact informatie