Site informatie Djembeles te Rotterdam Djembe workshop Djembe ritmes informatie over de djembe Kopen van een djembe Djembegroep Kawienbi Contact informatie
Doundoun- en djembelessen

Al meer dan 20 jaar geef ik met groot plezier djembeles. Naast de djembe leert men ook spelen op de doundoun. Ik geef djembelessen voor beginners tot vergevorderden. De djembelessen voor het komende seizoen starten op 4 en 5 september. Aanmelden voor de djembelessen kan door een e-mail te sturen naar kawienbi@gmail.com o.v.v. 'djembeles' en het gewenste niveau..
Ben je een gevorderde speler, of denk je dat je dat bent, dan nodig ik je van harte uit om, zonder verdere kosten, eens een djembeles mee te doen. Alle lestijden van de djembelessen vind je hieronder.  Daarnaast starten er weer djembelessen voor beginners op maandag 17 september. Op maandag 3 september en dinsdag 11 september geef ik daarom twee gratis kennismakingslessen. Beide lessen starten om 20.45 uur. Privé djembelessen zijn op afspraak (25 euro voor een les van drie kwartier)

Ga naar het schema van de djembelessen aan de onderkant van deze pagina om te zien welke lessen op dit moment gegeven worden, of download hier de folder:  djembeles-folder
Informatie over de djembe
Als je op de foto hiernaast klikt vind je meer achtergronden en informatie over de djembe.
Klik hier voor het kopen van een djembe Voor iedere leerling is er een djembe beschikbaar die tijdens de les gebruikt kan worden. Men behoeft dus geen eigen djembe mee te nemen (mag natuurlijk wel!). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om bij mij een kwalitatief goede djembe aan te schaffen. Als je op het plaatje hiernaast klikt kom je automatisch bij de Verkooppagina.
De djembeles op dinsdagavond is een combinatieklas van gevorderden en halfgevorderden.

Wil je meer informatie of wil je weten of er nog plek is op de les van jouw keuze, kom dan vrijblijvend langs voor een gratis djembeles of maak even een afspraak.
In het schema hieronder staan alle lestijden van de djembelessen.
Schema djembelessen:
maandagavond: Privé djembelessen 17.00-19.00 uur
Gevorderden 19.15-20.30 uur
Beginners/Half gevorderden 20.45-21.45 uur 
dinsdagavond: Privé djembelessen 17.00-19.00 uur
Gevorderden/vergevorderden 19.15-20.30 uur
Beginners 20.45-21.45 uur (start in 2019)

De djembelessen vinden plaats in de oefenruimte gelegen in één van de Hofbogen onder het voormalige spoor van de Hofpleinlijn. De oefenruimte bevindt zich op de Insulindestraat 68 om de hoek van de Bergselaan.

Kosten djembeles: 100 euro per 10 lessen.

Adres: Insulindestraat 68 te Rotterdam. E-mail: kawienbi@gmail.com.

Telefoon: 06 44958552.


Als je een indruk wilt krijgen van het soort ritmes dat op de djembeles behandeld wordt: Klik dan op onderstaande knop "De Ritmes".
Oefenruimte Kawienbi
Site informatie Djembeles te Rotterdam Djembe workshop Djembe ritmes informatie over de djembe Kopen van een djembe Djembegroep Kawienbi Contact informatie